2ος Αγώνας Δρόμου 10 χιλ. " Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος" στο Τυχερό

Τον 2o αγώνα δρόμου με σύνθημα “τρέχουμε για την ζωή” διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Τυχερού σε συνεργασία με άλλους τοπικούς συλλόγους στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του χωριού στις 23 Αυγούστου.


Θα πραγματοποιηθούν αγώνες 10 χιλιομέτρων που θα ξεκινήσει στις 19:00, αγώνας βάδην 5 χιλιομέτρων με ώρα έναρξης επίσης της 19:00, ενώ στις 18:15 είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει ο αγώνας 600 μέτρων για παιδιά ηλικίας 6 μέχρι 12 ετών.
Όλοι οι αγώνες θα έχουν σημείο εκκίνησης και τερματισμού την κεντρική πλατεία Τυχερού.

Μετά το πέρας των αγώνων θα δοθούν έπαθλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη του αγώνα με παρουσία γιατρού και ασθενοφόρου.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως στον τερματισμό θα διατεθούν προϊόντα από τοπικές επιχειρήσεις του νομού και φρούτα εποχής, ενώ και φέτος στους αγώνες θα στηρίξει με την συμμετοχή του και ο σύλλογος ΑμεΑ Σουφλίου «Νήμα Ζωής».

Για δηλώσεις συμμετοχής αλλά και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους:

Πέτρος Λούδος 6977412034
και
Γιώργος Μπαμπαλιάς 6947610662
Share on Google Plus

About Unknown

Σας καλωσορίζουμε στο Blog του Λαογραφικού χορευτικού συλλόγου Τυχερού "Αγ. Ιωάννης ο Πρόδρομος". Εδώ θα μαθαίνετε τα νέα του συλλόγου μας, τις δραστηριότητες του, τις εκδηλώσεις του και αυτές τις περιφερείας μας και θα μπορείτε να εκφέρετε και εσείς την γνώμη σας και τις ιδέες σας. Γιατί η πολιτιστική δράση (δραστηριότητες και έθιμα) και η πνευματική καλλιέργεια διαμορφώνουν τον τρόπο ζωής των ανθρώπων και κυρίως των παιδιών μας.
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου