Γιορτή γαστρονομίας



 
Η νεοσύστατη επιχείρηση ΘΕΟΓΕΝΗΣ μαζί με το σύλλογο γυναικών Τυχερού διοργανώνει την 1η γιορτή Γαστρονομίας την Κυριακή 28.12.2014.



Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη και προβολή της ντόπιας παραδοσιακής κουζίνας με τις ιδιαιτερότητές της με στόχο να βοηθήσει στο μέλλον την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.



Σε αυτήν την προσπάθεια θεωρούμε ότι πρέπει να συνεισφέρουν όλοι οι φορείς που δραστηριοποιούνται στον πρώην δήμο Τυχερού.



Για το λόγο αυτό σας καλούμε την Πέμπτη 27.11.2014 και ώρα 19:00 στο Cafe Avali για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις σκέψεις μας σχετικά με την γιορτή και να συζητήσουμε τυχόν προτάσεις σας για την συγκεκριμένη εκδήλωση.





Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος της επιχείρησης

Σπύρος Δέδογλου


Πηγή: http://theogenis14.blogspot.gr/
Share on Google Plus

About BK

Σας καλωσορίζουμε στο Blog του Λαογραφικού χορευτικού συλλόγου Τυχερού "Αγ. Ιωάννης ο Πρόδρομος". Εδώ θα μαθαίνετε τα νέα του συλλόγου μας, τις δραστηριότητες του, τις εκδηλώσεις του και αυτές τις περιφερείας μας και θα μπορείτε να εκφέρετε και εσείς την γνώμη σας και τις ιδέες σας. Γιατί η πολιτιστική δράση (δραστηριότητες και έθιμα) και η πνευματική καλλιέργεια διαμορφώνουν τον τρόπο ζωής των ανθρώπων και κυρίως των παιδιών μας.
    Blogger Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου